Inbouwrolluiken in PVC of ALU

BINNEN 24uur KLAAR voor afhaling!

Toffly extrudeert zelf PVC lamellen. Een grote diversiteit aan lamellen en kleuren zorgen ervoor dat u steeds uw gading vindt. Het kleurengamma van de PVC en de aluminium lamellen zijn op elkaar afgestemd. Bedienen kan manueel of elektrisch. Ook een volledig geautomatiseerd systeem behoort tot de mogelijkheden.

Onopvallend en prijsgunstig

Voorzie reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaats voor inbouwrolluiken boven uw ramen en profiteer nadien volop van hun voordelen.
Maxi pvc-lamellen zijn kleurecht en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande ribben, waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn.
Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, crèmewit, grijs, bruin en beige. Voor grote dimensies bieden geïsoleerde aluminium lamellen een geschikt alternatief.

Voordelen op een rij

Inbouwrolluiken zijn warmte- en koude-isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamer.
Ze beschermen uw ramen tegen alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers.

Maximaal gebruikscomfort

Je kan kiezen voor een manuele bediening d.m.v. lint, kabel, stang of veeras. Maar tegenwoordig valt de keuze snel op een geautomatiseerde besturingssysteem. Deze staan garant voor een optimaal gebruiksgemak en een verlengde levensduur. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm.
Tijdsklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang. Zo kunt u als u afwezig bent, de indruk wekken dat er iemand thuis is en zo inbrekers op afstand houden.
(de motor is telkens optioneel verkrijgbaar)