Ramen: even veelzijdig als het leven

Ramen bepalen in grote mate de uitstraling en het karakter van uw huis. Ze zijn niet alleen een sierelement, maar ze hebben ook een doorslaggevende invloed op uw welzijn tussen uw eigen vier muren.

Ramen hebben ook een invloed op de hele sfeer van een kamer. Ook de waarde van uw huis wordt door kwalitatief hoogwaardige ramen hoger. Kortom, juiste "raamarchitectuur" verleent een extra optische waarde aan uw woning.

Grenzeloze mogelijkheden

Toffly biedt u een ruime waaier aan materialen, systemen, vormen en kleuren. Dankzij de nieuwste systeemtechniek behoren compromissen met de lichtinval en de warmte-isolatie, evenals op het gebied van esthetiek en design tot het verleden.

De raamsystemen van Toffly combineren kwaliteit, design en innovatie in een bijna grenzeloos aanbod en voldoen vandaag al aan de eisen van morgen. Belangrijke criteria zoals energiebesparing, veiligheid, geluids- en warmte-isolatie, een gemakkelijke reiniging en onderhoudsgemak zijn gebaseerd op een vernuftige spitstechnologie. Schenk een bijzondere sfeer aan uw woonomgeving en geniet volop van het comfort van de hoogwaardige raamsystemen van Toffly.

Materiaal en technologie

Om te beginnen, kiest u een materiaal: PVC, aluminium of staal. Het beslag is eveneens belangrijk. Het omvat de beweeglijke delen van het raam die rond de kozijnen voor openslaande ramen de vergrendelingspunten bewegen en die zorgen voor de diverse openingsmogelijkheden, zoals een draai-kantelpositie.

Maak bovendien kennis met een wereldwijde nieuwigheid uit het huis van Toffly: het automatische aluminiumraam met de vergrendeling volgens de TipTronic technologie van Toffly. Openen en sluiten met een druk op de knop! Wie dit comfort in zijn auto geniet, zal dit zeker ook in zijn eigen huis waarderen.

Bent u op zoek naar ramen, balkon- en terrasdeuren, eventueel zelfs met barrièrevrije drempels volgens uw persoonlijke smaak? Laat u dan informeren en kies uit de vele mogelijkheden die Toffly u kan bieden.