Corona SI82 hoogwaardige energiebesparingsprofielen

Uit het Corona SI82-systeem worden Thermo 6-energiebesparingsvensters vervaardigd. Zij zijn het ideale antwoord op stijgende energiekosten en strenge milieueisen.

Dit type wordt voornamelijk gebruikt bij passief woningbouw.

Energie

Effectieve besparingen op de verwarmingskosten en een vermindering van de CO2-uitstoot door Thermo 6-energiebesparingsvensters voldoen zowel aan economische als aan ecologische eisen.

Zes gesloten luchtkamers in het kozijnprofiel zorgen voor een hoge efficiëntie van de warmte-isolatie die tot op heden niet mogelijk was zonder dure, aanvullende maatregelen. Met Thermo 6-energiebesparingsvensters kunt u tot 19% besparen op uw energiekosten als u uw oude ramen door nieuwe vervangt. Bij een traditionele eengezinswoning kan dat 660 liter stookolie per jaar schelen. U ontziet daarbij ook het milieu omdat uw CO2-uitstoot met ca. 1.050m³ daalt.

Veiligheid

Thermo 6-energiebesparingsvensters staan niet alleen voor een moderne, elegante uitstraling maar ook voor een hoge veiligheid en een betrouwbare bescherming van uw persoonlijke levenssfeer. Met een zeer moderne techniek wordt dieven en inbrekers het leven zuur en uw woning veiliger gemaakt.

Door de hoge resistentie van het materiaal beschermen Thermo 6-energiebesparingsvensters tegen indringers: door een stalen versterking rondom en een bovengemiddelde inbouwdiepte met ver naar binnen liggende beslagen die veilig in het staal vastgeschroefd worden.

Comfort

Naast de volledig uitontwikkelde profieltechnologie bieden Thermo-6-energiebesparingsvensters een optimale bescherming tegen de weersomstandigheden en tegen lawaai door drie onafhankelijke dichtingsvlakken. De goede warmte-isolerende eigenschappen maken van Thermo 6-energiebesparingsvensters echte wellnessramen, omdat de kozijntemperatuur binnen zelfs in strenge winters niet voelbaar onder de binnentemperatuur daalt. Tocht en condensvorming wordt zo duurzaam en efficiënt vermeden.

Design

Dankzij innovatieve raam- en kozijntechnologieën maken Thermo 6-energiebesparingsvensters het mogelijk om modern design en filigraanaanzichtbreedtes te combineren met optimale warmte-isolerende eigenschappen. Ondanks zeer goede warmte-isolerende eigenschappen blijven de kozijnprofielen elegant en smal en laten veel licht door in uw kamers. Met Thermo 6-energiebesparingsvensters kunt u, vooral bij nieuwbouw, uw ramen royaler, lichtvriendelijker en hierdoor ook lichter ontwerpen. De raamoppervlakken kunnen 30% vergroot worden en dit terwijl de wettelijke voorschriften betreffende thermische isolatie in acht genomen worden.

Het gebruik van verschillende folies, in een RAL-kleur of als houtimitatie, geeft uw gevel een zeer persoonlijke uitstraling.