Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden voor plaatsing reeds op het raam gemonteerd, dit betekent een enorme tijdbesparing op de werf en minder kans op beschadigingen. De opbouwrolluiken van Toffly zijn standaard voorzien van isolatie en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. In de massa gekleurd, bekleefd met folie of met aluminium voorplaat en geleiders, perfect afgestemd op de ramen. Deze rolluiken zijn volledig wind- en waterdicht. Een extra afkasting binnenshuis is niet meer nodig.

Combi- of opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken kunnen zowel bij renovatie als nieuwbouw gebruikt worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er bestaan 2 kasthoogtes  (175.5 mm en 214.5 mm) en zijn leverbaar in diverse kleuren :

  • PVC in de massa
  • bekleefd met renolit-folie
  • voorplaat en geleiders gemoffeld in RAL kleur naar keuze of geanodiseerd aluminium

U heeft keuze uit 2 soorten lamellen, namelijk: PVC en dubbelwandig gelakt en geïsoleerd aluminium. Er is een zeer brede waaier aan kleuren.

De kast is standaard voorzien van isolatie. De U-waarde is 1.08 W/m²K

Tijd- en plaatsbesparend

Daar de plaatsing van het rolluik op het raam vooraf in het atelier gebeurt, wordt beschadiging door montage op de werf uitgesloten. Raam en rolluik worden in één geheel geplaatst zodat de vakman veel tijd bespaart bij de plaatsing. Bovendien zijn ze binnenshuis zeer makkelijk af te werken.

Gebruiksvriendelijke bediening

De opbouwrolluiken kunnen manueel of elektrisch bediend worden. De elektrische opbouwrolluiken zijn voorzien van de Ilmo motor, deze motor regelt zelf zijn eindepunten en is voorzien van obstakeldetectie en een vorstbeveiliging. 

Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan niet alleen garant voor een optimaal gebruiksgemak, maar verzekeren bovendien een langere levensduur.