Schuifdeuren: uw wint er enorm veel plaats mee

Buiten zonneschijn en verse lucht: heeft u dan ook zoveel zin om uw woonkamer wijd open te zetten met enkele handgrepen? Toffly helpt u daarbij met spitstechnologische schuif- en vouwdeursystemen. Ze onderscheiden zich allemaal door de enorme plaatsbesparing die ze bieden, aangezien de deurvleugels parallel naast het staande glasraam schuiven in plaats van in de kamer open te draaien. Al deze enorme glasoppervlakken laten zeeën van licht binnen!

Lichtlopend en geluidloos

Toffly hef-schuifdeuren verschaffen u moeiteloos en nagenoeg geluidloos toegang tot de buitenwereld: u kunt er complete glaswanden bijna volledig mee openen. Hierbij combineren de parallelle afstel-schuif-kanteldeuren (PASK) de voordelen van de schuif- en de kantelfunctie: de deurelementen “zweven” op kogellagers, ze kunnen heel eenvoudig bewogen worden en bovendien kantelen (accordeoneffect).

Kies de voor u optimale oplossing uit het grote aanbod van hefschuif-, schuif- en vouwschuifdeursystemen. Alle systemen ogen bijzonder aantrekkelijk door hun esthetiek en hun perfecte functionaliteit.

Schuifdeuren die energie besparen

Ook schuifdeuren moeten beantwoorden aan de hoge vereisten inzake warmte-isolatie. Door het grote oppervlak krijgt het glas hier weliswaar veel belang, maar toch spelen ook het kozijn en vooral de middenstijl een belangrijke rol. Met Toffly producten kunt u dankzij de warmte-isolerende profielen en de hoogwaardige dichting rondom rekenen op de ideale oplossing

Dankzij de overeenkomstige bouwdiepten en de smalle profielen kunnen de schuifelementen van Toffly harmonieus opgenomen worden in het totaalbeeld van vensters en deuren en natuurlijk ook in de wintertuin... Het is immers de globale indruk die telt.

Of het nu gaat om PVC of aluminium: alle schuifdeuren van Toffly onderscheiden zich door hun gebruiksgemak en hun grote designkeuze. Indien nodig zijn ook ongeïsoleerde varianten voor binnen verkrijgbaar, bijvoorbeeld als overgang tussen de woonkamer en de wintertuin.

Toffly e-slide: schuiven met een simpele druk op de knop.

Toffly stelt u bovendien zijn wereldwijde nieuwigheid voor: het Toffly e-slide systeem dat schuifdeuren automatisch opent en vergrendelt. Het schuifelement wordt motorisch ontgrendeld, opgetild en zijdelings verplaatst en u...? U hoeft dat alles enkel te bevelen met een druk op een toets van het bedieningspaneel, of via een centrale/gedecentraliseerde besturing.

Vraag inlichtingen bij een Toffly-partner in uw buurt en kies uit de grote waaier aan mogelijkheden die Toffly u biedt.