Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken werken inbraakvertragend. Daarenboven verhogen ze ook het leefcomfort, ze zijn koude- en warmteisolerend en geluiddempend. Bij Toffly heb je de keuze uit een maximum aan kastmaten en 3 verschillende kastvormen; afgeschuind, rond en recht. De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging op de werf omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden. Bovendien is deze motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakeldetectie.

Als kwaliteit belangrijk is

Met het brede gamma rolluiken van Toffly vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl.
U hebt de keuze tussen pvc-lamellen en een tiental aluminium lamellen. De dubbelwandig – met expansieschuim geïsoleerde –  kwaliteitslamellen hebben een dikte van 8 tot 14mm.
De rolluikkasten (recht, afgeschuind of rond), geleiders en onderlatten zijn uit voorraad leverbaar in onze standaardkleuren. Natuurlijk zijn hiervoor ook alle mogelijke RAL-kleuren beschikbaar, volgens de persoonlijke smaak van onze klanten.
Voor een ideaal veiligheidspantser kan U kiezen uit onze dubbelwandig geëxtrudeerde rolluiklamellen, waarvan ook een groot deel verkrijgbaar is in RAL-kleuren

Tal van voordelen

De rolluiken bieden een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten.
Bescherming tegen inbrekers, gluurders, straatlawaai, warmte en hinderlijk licht.
Kortom, rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter. Kom tot rust in je huis, en creëer er je persoonlijke aangename sfeer.

Gebruiksvriendelijke bediening

Onze rolluiken worden bediend door middel van lint, koord, stang of veeras. En ze kunnen natuurlijk ook elektrisch gestuurd worden.
Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van een individueel gestuurd rolluik tot een volledig geautomatiseerde centrale, het aanbod is heel uitgebreid.
Tijdschakelklokken houden ook handig rekening met zonsopgang en/of zonsondergang indien ze in de kosmische stand gezet worden. Zo kunnen ze tijdens uw afwezigheid toch de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor ze inbrekers op een afstand houden.